رنگ بندی در آشپزخانه
مجموعه: دکوراسیون و چیدمان
انتخاب رنگ برای آشپزخانه یکی از سختترین تصمیمها در دکوراسیون خانه است.
وجود وسایل، کابینتها، اشیاء روی اپن، پوشش بین کابینتهای بالا و پایین، پوشش کف همه باید در نظر گرفته شود.
در صورتی که آشپزخانه کوچک باشد، انتخاب رنگ درست حساستر میشود.
هستند رنگهایی که فضای آشپزخانه را بزرگتر نشان داده، سبک و نظر شما را تامین کنند که در زیر به آنها اشاره میشود:
۱- رنگهای مد روز:
اگر وسایل آشپزخانه کوچک شما قدیمی است و میخواهید کمتر به چشم آیند، از رنگهای جدید استفاده کنید. رنگهای خاکستری و بنفش رنگهای مد روز هستند که جلوه خاصی به آشپزخانه میدهند البته در این انتخاب رنگ وسایل آشپزخانه، کابینتها و رنگ اصلی خانه را نیز در نظر بگیرید. از رنگهای جدیدی استفاده کنید که جلوهای تازه و خاص به آشپزخانه قدیمی و کوچک شما بدهند.
۲- رنگهای روشن:
انتخاب رنگهای روشن برای این فضا بسیار مناسب است چون ظاهر شاد و تازهای به آشپزخانه تنگ و کوچک شما میدهد. در عین حال انتخاب این رنگها نشان میدهد شما خود را محدود به رنگ سفید یا کرم نکردهاید.
رنگ آشپزخانه را با بزرگترین وسایل آشپزخانه هماهنگ کنید. مثلا در صورتی که رنگ وسایل شما نقرهایست، برای تک رنگ بودن از خاکستری و برای ایجاد تضاد از لیموئی روشن استفاده کنید.
۳- رنگهای اشتهاآور:
بر اساس مطالعات انجام شده رنگها اثر مستقیمی روی اشتها دارند. رنگهای گرم مانند زرد روشن، قرمز و نارنجی اشتها را افزایش در حالی که آبی و نیلی آن را کاهش میدهد.
رنگ قرمز باعث میشود افراد در آشپزخانه جمع شده، اشتهای آنها برای خوردن غذا بیشتر شود. برعکس آبی حضور افراد را برای خوردن غذا کمتر میکند.
۴- رنگهای خنثی:
رنگهای خنثی، انتخاب هوشمندانهای برای یک آشپزخانه کوچک است که در آن وسایل رنگی و متضاد زیادی وجود دارد. اگر مجموع وسایل و لوازم آشپزخانه شما در مدلهای متفاوت و مربوط به دورههای مختلف است، رنگهای خنثی همه چیز را به هم مربوط و آشپزخانه کوچک و شلوغ شما را بزرگتر و خلوتتر نشان میدهد.
آشپزخانه خود را رنگ سفید، بژ، قهوهای یا شکلاتی بسیار روشن کنید تا سادهتر به نظر برسد.
منبع : yaftabad.com
دکوراسیون ایده آل خود را بسازید
مطلب در سایت مدل موبایلمطالب دیگر
بررسی رابطه بین فاصله قدرت و خردورزی - عاطفه ورزی بارفتارشهروندی سازمانی کارکنان موردمطالعه : استانداری چهارمحال و بختیاری
A Study on organics, nutrients, coliforms removal and sludge reduction in continuous flow and intermittently decant sequencing batch reactor
اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژی اندام های هوایی و زیرزمینی ژنوتیپ های مختلف گیاه دارویی بابونه (Matricaria recutita L.)
بررسی و ارائه روش نوین برای کاهش نفوذپذیری در لایه نفوذناپذیر مدفن زباله شهری با استفاده از نانو ذرات طبیعی و برجا
Design of Hydrogen Recovery Unit based on UBE Company’s industrial HF membrane module types
اثرات بکارگیری ضربه گیرهای هیدرولیکی درسامانه حرکتی واگنهای دارای سیستم تعلیق فنر تخت
تحلیل نظام توسعه پایدار روستایی در سیاستهای برنامه پنجم توسعه کشور1393-1389
شبیه سازی و آنالیز فرآیند اکتروژن در کانالهای هم مقطع زاویه دار
معنای قرآنی دین و برداشتهای هرمنوتیکی در وحدت ادیان توحیدی
بررسی اشکال پایه پل بر الگوی جرﻳﺎن اطراف آن با استفاده از نرم افزار فلوئنت
- ۹۵/۱۱/۲۱