نکاتی برای مدیریت آشپزخانه
مجموعه: دکوراسیون و چیدمان
آشپزخانه از جمله مکان های مهم در خانه است که مرتب و تمیز بودن آن بسیار مهم است و احساس خوبی به اعضای خانواده می دهد. مدیریت آشپزخانه با پنج نکته طلایی آسان و شیرین تر می شود.
وسایل را هوشمندانه تر نگه دارید
هر چیز را در جایی نگهدارید که از آن استفاده میکنید. قابلمه و ماهیتابهها بهتر است در نزدیکی محدودهی آشپزی نگهدارید. کاسههایی که برای مخلوط کردن غذا از آن استفاده میکنید را نزدیک مکان آماده کردن مواد غذایی بگذارید. بشقاب، لیوان و ظروف لب تخت در نزدیکی ماشین ظرفشویی باشند.
دستهبندی و نگهداری
اشیای مشابه را با هم گروهبندی کنید. قوطی، سینی و هر چیزی که برای آشپزی از آن استفاده میکنید را دریک کابینت بگذارید. تمامی قاشقهای چوبی را در یک خمره یا ظرف قرار دهید. همهی ادویهجات در یک کشو باشند.
دسترسی راحت
وسایلی که بیشتر به آن نیاز دارید را در مکانی که بیشتر در دسترس است نگهداری کنید. چیزهایی که بیشتر استفاده میکنید را در چشم بگذارید. وسایل سنگین را در قفسهای پایین و چیزهایی که کمتر به آن نیاز دارید را در کابینتهایی که در ارتفاع هستند و یا در جای دیگری از خانه بگذارید. ( از یک چهارپایه تاشو در دسترس، برای اینگونه موارد استفاده نمایید )؛ برای مثال، اگر از یک بشقاب بوقلمون بسیار بزرگ، یک بار در سال استفاده میکنید، اصلاً نیاز نیست آن را داخل آشپزخانه نگهداری کنید. در عوض آن را در یک قفسهی بالا در انباری یا گاراژ قرار دهید.
وسایل قدیمی را دور بیندازید
هر سال، همه چیز را بههمریخته و بررسی کنید. سالانه یک فهرست از تمامی وسایل، ظروف آشپزی و لوازم آشپزی بنویسید. وسایل غیرضروری و تکراری را که آسیبدیده و تعمیر نمیشوند یا چیزهایی که دیگر از آن استفاده نمیکنید را دور بیندازید.
داشتن ظروف نگهداری شفاف
وسایل کوچک آشپزخانه را در کابینت نگهداری کنید. در صورت امکان، از قوطیهایی استفاده کنید که داخل آن دیده شود و دارای برچسبی باشد که خواندنش آسان است.
منبع : wiki.5040.ir
دکوراسیون ایده آل خود را بسازید
مطلب در سایت مدل موبایلمطالب دیگر
رایانش ابری: مزایا و چالشها
بررسی تعادل مایع-مایع با استفاده از معادله حالت درجه سه و دو پارامتری MMM
ارزیابی کاربرد سیستم موقعیت یاب جهانی در مساحی و شبکه بندی عرصه های جنگلی
بررسی وضعیت استقرار نیروگاه های حرارتی کشور با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی
تأثیر آبیاری با فاضلاب خانگی و پساب تصفیه شده آن بر میزان آبگذری خاک و تغییرات هدایت الکتریکی زه آبهای حاصل از اعماق مختلف نیمرخ خاک
ارزیابی موضوعات استراتژیکی برای یک سازمان با مدل سازی فازی
ارائه یک مدل تحلیلی برای بهینه سازی پروفیل قالب در تولید لوله های جدار نازک
حمله تحلیل توانی بر روی منطق های مقاوم WDDL مبتنی بر نشت اطلاعات از روی اثرات PVT
بررسی عوامل موثر اقتصادی در پذیرش کشت ارگانیک با نگاهی به توسعه پایدار مطالعه موردی صیفی کاران شهرستان گرمسار
Managing Intellectual Capital in UK Higher Education: A Student Perspective
- ۹۶/۰۱/۰۵