مدل

مدل دکوراسیون های زیبا + ایده های زیبا برای طراحی + مقالات طراحی

مدل

مدل دکوراسیون های زیبا + ایده های زیبا برای طراحی + مقالات طراحی

اصول چیدمان میز

سحر خانوم | شنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۵، ۰۲:۳۰ ب.ظ

مجموعه: دکوراسیون و چیدمان



 

اصول چیدمان میز

 

میزی که به شکل زیبا، با رومیزی تمیز و چند شاخه گل تزئین شود و کاردها، چنگال ها و لوازم دیگر به طرز صحیحی روی آن چیده شوند، نه فقط اشتهای افرادی را که سر آن میز غذا می خورند بر می انگیزد بلکه سبب می شود آنهایی که دور آن میز برای صرف غذا جمع می شوند حداکثر سعی خود را برای رعایت آداب غذاخوردن به کار برند.

 

چیدن میز غذا فنی است که بهتر است همه خانم ها آن را بدانند.

 

برای چیدن میز ناهار یا شام بهتر است تمام وسایلی که برای غذا خوردن هر شخص لازم است روی میز چیده شود.

 

 

تعداد و طرز چیدن وسایل غذاخوری برای ناهار و شام بستگی به دو چیز دارد:

 

یکی نوع غذا و دیگری رسمی یا غیر رسمی بودن مجلس.

 

بشقاب، کارد، چنگال و قاشقی که برای هر نفر در دو طرف بشقاب قرار می دهید باید ۲ تا ۵/۲ سانتی متر از لبه میز فاصله داشته باشد.

 

کارد را در طرف راست بشقاب، طوری قرار دهید که لبه تیز آن رو به بشقاب واقع شود.

 

قاشق را در همان طرفی که کارد هست و در سمت راست آن بگذارید. چنگال را باید سمت چپ بشقاب گذاشت.

 

مواقعی که خوردن غذای مورد نظر احتیاج به کارد نداشته باشد، آن را نباید روی میز گذاشت و در این صورت چنگال را باید به طرف راست بشقاب آورد.

 

در صورتی که چند نوع کارد و چنگال و قاشق مورد احتیاج باشد، باید آنها را به ترتیب استفاده و در هر طرف از سمت به طرف بشقاب چید. مثلاً اگر غذای اول سوپ است، باید در سمت راست بشقاب از خارج به داخل، اول قاشق سوپخوری را قرار داد، بعد از صرف سوپ، آن را با بشقاب سوپخوری برداشت تا با غذای بعد، کارد و چنگال به کار برده شود. به این ترتیب آخرین غذا یا وسایلی که بلافاصله پهلوی بشقاب قرار دارد صرف می شود.

 

اگر احتیاج باشد که یک یا چند لیوان برای هر نفر روی میز گذاشته شود آنها را باید در سمت راست، بالای کارد قرار داد. چنانچه بلندی لیوان ها با هم فرق داشته باشد، بهتر است آنها را به ترتیب بلندی از چپ به راست بچینید. در موقعی که آشامیدنی را در لیوان می ریزید، بیش از سه چهارم آن را پر نکیند تا به آسانی بدون آنکه چیزی روی میز بریزد، بتوانید لیوان را بردارید.

بشقاب کوچک نان یا دسر باید در سمت چپ بشقاب بزرگ و بالای چنگال قرار گیرد و چنانچه به جز غذاها کره هم روی میز آورده شود، باید از همان بشقاب نان استفاده کرد.

اگر می خواهید برای هر کس کارد کوچکی برای مالیدن کره به نان، جزء وسایل روی میز بگذارید، آن را روی بشقاب نان و کره و در کنار آن عمود یا موازی با کارد یا چنگال آن شخص بگذارید. در هر حال دسته کارد را باید به طرفی قرار دهید ک برداشتن آن با دست به آسانی انجام پذیرد.

بشقاب مخصوص سالاد راباید در سمت چپ بشقاب قرار دهید و دستمال سفره نیز در سمت چپ قرار می گیرد.

زیبایی تزئین وسط میز غذاخوری بستگی به سلیقه شما و سایر وسایل و لوازم موجود دارد. در هر حال هیچ یک از تزئینات وسط میز نباید به اندازه ای بلند باشد که افراد دور میز نتوانند یکدیگر را ببینند.

برای میزهای رسمی از شمع های سفید و میزهای غیر رسمی از شمع هایی با رنگ های شاد استفاد کنید.

اگر از شمعدان و یا شمع سر میز غذاخوری استفاده می کنید، شمع ها باید در فاصله ای بالاتر از گل ها بسوزند تا گلبرگ های گل را نسوزانند. فضایی که این وسایل در وسط میز اشغال می کنند، نباید بیشتر از یک دوم سطح وسط میز باشد؛ زیرا شما برای چیدن ظروف و میهمان شما به فضایی برای قرار دادن دستها، در وسط میز به فضایی کافی احتیاج دارد.


منبع : روزنامه اطلاعات




دکوراسیون ایده آل خود را بسازید

  • جدیدترین دکوراسیون آشپزخانه
  • دکوراسیون منزل برای جشنها
  • جدیدترین مدل دکوراسیون برای آشپزخانه شما
  • دکوراسیون آپارتمان برای زوجهای جوان
  • دکوراسیون خانه ها در سال جدید
  • ایده های جالب برای دکوراسیون اتاق نشیمن!
مطلب در سایت مدل موبایل

مطالب دیگر
پتروگرافی گدازه های بازالتی بالشی شمال آرین شهر (شمال بیرجند)
چالش های مدیریت بهینه سازی در صنعت گردشگری با استفاده از رویکرد شش سیگما
چالش‌ها و راهکارهایی جهت مقابله با خشکسالی در ایران
تشخیص جنسیت از روی تصویر چهره افراد با استفاده از یک روش کارآمد
ارزیابی فنی و اقتصادی طرحهای تونل شهری در محیط نرم افزاری EMME/2 (مطالعه موردی تونل صیاد شیرازی)
بررسی تاثیر استرس ناشی از کار بر میزان رضایت مندی کارگران معادن زغالسنگ استان کرمان
بررسی توسعه گردشگری پزشکی در ایران و مقایسه آن با سیاست های کشورهای پیشرو در این زمینه
بررسی رابطه بین هوش فرهنگی و خلاقیت مورد کاوی: هتل های بین المللی شهر تهران
رسیدگی و اعتباردهی معاملات الکترونیکی در راستای اهداف توسعه اقتصادی
تأثیر مدیرت زراعی بر روند تغییرات تنفس خاک در مزارع گندم در منطقه شاهرود
  • ۹۵/۱۰/۲۵
  • سحر خانوم